Femeile acre si strugurii la fel

Toti suntem ipocriti. Da, absolut toti. Azi insa nu discutam despre ipocrizie in general, ci despre ipocrizia femeilor singure care desconsidera posesorii de testosteron doar pt. ca nu au unul. Adesea inima ranita face mintea nedreapta. Si pot intelege asta pana la un punct. Toti am avut relatii sfarsite prost, dezamagiri, blabla, dar hai sa fim onesti. Nu striga sus si tare ca n-ai nevoie de barbati, ca nu-i vrei, ca-ti sunt indiferenti, ba chiar daunatori. N-o face, ca te trag de ciuf. Fiin’ca minti. TE minti sperand sa te convingi ca asa e. Poti repeta o prostie la infinit, nu se va transforma in adevar doar pt ca insisti.

„Barbatii nu sunt buni decat sa duca gunoiul si sa repare prin casa. In rest, niste egoisti mincinosi.” Malitiozitatea unor replici de gen e direct proportionala cu frustrarile emitentei. Rezonez cu nemultumirile in destule cazuri, si sunt sigura ca foarte multi barbati nu duc nici macar gunoiul, dar e absurd sa repeti la infinit ce fiinte groaznice sunt barbatii si cum viata fara ei e mult mai ok. Inceteaza cu bravada si autosuficienta. Nu e o drama ca esti singura! Accepta realitatea si fa-o admitand pe langa defectele lui/lor, si erorile tale. Asta e primul pas catre o existenta mai linistita, nu izolarea incrancenata. Si uita idee tampita ca toti ne gasim alesii. E din povesti. Zic statisticile.

Exista si tipe care rationeaza asa: sunt draguta, castig decent, am mai mult de 2 neuroni si totusi sunt singura! N-are cum, problema e la ei. Niste porci si niste ciudati: spun ca ne suna si n-o fac, ne inseala ba asteptarile ba asternutul, par extrem de interesati si apoi ne evita, etc. Nu mai inteleg nimic, nu te poti baza pe ei, nu stii niciodata ce e-n capul lor!
Perfect adevarat in multe cazuri! Dar hai s-o luam si invers. Ei pe tine se pot baza? Tu ai stiut exact ce ai vrut de la fiecare tip cu care ai iesit, de la prima intalnire? Tu nu te-ai sucit? Ti-au placut la nebunie toti cei cu care ai iesit? Ai fost onesta de fiecare data, nu i-ai indus in eroare si nicinu i-ai dus cu zaharelul? N-ai incercat/experimentat niciodata doar pt ca nu aveai altfceva mai bun de facut? Asa ma gandeam si eu…

Truism zguduitor: compatibilitatea e dificil de gasit. Si ca si cand nu era suficient ca nu rezonam cu toti cei care ne plac, se poate intampla sa existe atractie de ambele parti, dar sa nu existe sincronizare (unul vrea relatie – celalalt abia a iesit din, cand el vrea sex – tu-l vrei amic, cand tu vrei sex – el copii, cand tu vrei copii – el vrea pe alta, etc).
Tocmai de-aia e important sa evaluezi corect fiecare (potentiala) relatie si sa pleci de la premise realiste. Iar daca ai fost dezamagita, urla/da cu pumnii/indruga prostii o saptamana, dar apoi fii sincera cu tine, corecteaza propriile derapaje si scapa de gunoaiele emotionale. Fiindca daca te hotarasti sa pornesti pe urmele lui fat frumos si sa-l prinzi, iti trebuie zambete si inima usoara, nu incruntari si atitudine ostila.

18 comentarii

Din categoria Jinx says

18 răspunsuri la „Femeile acre si strugurii la fel

  1. Si mai sunt si alea cu „porcii de barbati se uita in decolteul meu”.

  2. Alea doar se alinta. Altfel ar purta helanca :)

  3. Prin helanca se vede push-up-ul.

  4. FataDinLuna

    Jinxie dear, tu ai dreptate! Drept urmare am si eu.
    Aceleasi procese se petrec de ambele parti ale barierei, numai ca femeile se afla in confuzia evolutiei sociale, a emanciparii autoproclamate (nu ne-a cerut nimeni sa fim mai mult decat femei), se lupta, avand rezultate hilare, cu consecintele castrarii estrogene. Eu cred ca aici sade rezolvarea situatiei expuse de tine.

  5. Dacă are parte de sex de calitate, femeia e mulţumită. Dacă duce şi gunoiul… el e bărbatul.

  6. @FataDinLuna – Barbatii pereche ai femeilor de mai sus sunt aia cu „femeile e curve”. Apropo de feminismul prost asumat si prost inteles, am iesit la un moment dat cu un tip extrem de atent (imi turna de fiecare data in pahar, imi tragea scaunul, oferea bratul la urcatul treptelor, deschidea portiera, etc) si fara a fi vreo romantica incurabila, i-am apreciat gesturile. Imi imaginez acum o feminista convinsa in contextul asta smulgandu-i decisiv sticla din mana si replicand ceva de genul ”pot sa-mi torn si singura, ce crezi?!”. Curtoazia unui barbat trezeste in unele femei un sentiment stupid de inferioritate.

    @motanes – :)) aproape

  7. uite am mai postat o discutie pentru tine special
    :)

  8. Da, am uitat de spălatul vaselor în weekend. :P

  9. Frăţică, scrie şi tu mai mare m4n3, că unii e chiori şi ÎNCĂ nu vor ochelari. În rest, bărbaţii „nu e porci” şi dacă în unele cazuri se manifestă porceşte…fiecare are ce merită. Doar pentru că ei nu complică inutil lucrurile şi nu înţeleg întotdeauna cam ce-am vrea noi de la ei, nu înseamnă automat ca nu vor. Au altă construcţie şi gata! Da stii vorba aia cu „strugurii acri”, nu?

  10. @bubu – e departe rau de cealalta, erase and rewrite

    @motanes – tu te focusezi pe chestii practice, eu aveam in minte lucruri ca…atentia! :P

    @ior megiasti, le iau pe rand:

    – unii cohelari e cul!
    – nu-s de acord ca fiecare are ce merita, love is blind, mai conteaza si calitatea/structura omului
    – da, invidiez abilitatea lor de a nu complica lucrurile

  11. Femeile care cred ca „toti barbatii e porci si vrea doar sex” sunt cele care in general ajung sa se marite cu barbati din categoria „femeile e curve si vrea doar banii si masina mea”

  12. Hah. Oricum, se intampla destul de des ca si femeile sa vrea doar sex.

  13. Sau ca barbatii sa stea cu femei cu bani de dragul banilor.

  14. @jinxa: fa-mi si mie cunostinta cu una!

  15. @alexandra – da, nici un tip de comportament nu apartine exclusiv unuia dintre sexe

    @nashu – daca mos craciun decide ca meriti

  16. @Alexandra, barbatii e porci si vrea doar sex…asa incepe si e valabil pentru toti…
    Si bre ginxo, sa-mi fie cu iertare, da` „femei care vrea decat secs” sunt putine si intra in categoria „ba, imi pot turna singura”, alea care apreciaza un barbat manierat, epilat, delicat…sunt ciutele care viseaza la fat-frumos si au orgasme la fiecare cincinal

  17. interesant blog :)) si amuzant maxim :))

Lasă un comentariu